Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Koyulhisar ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla fidan dikildi.

        Koyulhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Koyulhisar Orman işletme Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 6.'sı gerçekleştirilen programda öğrenciler 350 çam fidanını toprakla buluşturdu.

        Yukarıkale Mahallesi'ndeki MYO Hatıra Ormanında gerçekleştirilen törende konuşan Koyulhisar MYO Müdürü Doç. Dr. Ömer Aslan, Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, "Yarınlara daha yeşil ve daha güzel bir Koyulhisar bırakmayı arzuluyoruz. Öğretmenler Günü gibi önemli bir günde bu etkinliği gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hakları hiçbir zaman ödenmeyecek tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum." dedi.

        Koyulhisar Orman İşletme Şefi Sinan Esin de Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, anlamlı bir günde bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

        Program, akademisyenlerin ve öğrencilerin fidan dikimleriyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler