Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Çaldıran'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

        Çaldıran Anadolu Lisesi Konferans ve Sergi Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Samet Yavaş, 24 Kasım'ın öğretmenleri hatırlattığı önemli günlerden biri olduğunu söyledi.

        Öğretmenliğin insanlık tarihinin maddi bir ölçütü olmayan ölümsüz meslek olduğunu ifade eden Yaşar, öğretmenlerin ayaklı kütüphane görevi gördüğünü kaydetti.

        Günün anlam ve önemine ilişkin şiirlerin okunduğu etkinlik, adaylık sürecini tamamlayan öğretmenlerin yemin etmesiyle sona erdi.

        Törene, Muradiye Kaymakamı Mehmet Fatih Çelikel, Çaldıran İlçe Emniyet Müdürü Savaş Ertürk, Çaldıran Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Erol Taş, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler