Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Yeşilyurt Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, öğretmenlere üzerlerinde isimlerinin yazıldığı kalemler hediye edildi.

        Yeşilyurt Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel olarak hazırlatılan, üzerinde öğretmenlerin isimlerinin yazıldığı 6 bin kalem, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay tarafından öğretmenlere verildi.

        Kaymakam Babahanoğu, burada yaptığı konuşmada, öğretmenliğin saygın bir meslek olduğuna vurgulayarak, "Öğretmenlik, aldığı maaşla, çalışma şartlarıyla ve mesaisiyle ölçülemeyecek kadar önemli bir meslektir. Her liderin, yöneticinin ve gelecek nesillerin arkasında öğretmen vardır. İhmal edilen nesilleri de kurtaracak, düzeltecek yine öğretmenlerimizdir. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

        Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da belediye olarak ilçedeki lise, ilk ve ortaokullarda görev yapan öğretmenlere üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu kalemleri hediye ettiklerini belirterek, "Öğretmenlik, insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleğidir. Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek sağlam nesiller yetiştirmek gibi kutsal bir görev de yine öğretmenlerimizin omuzlarında bulunuyor. Öğretmenlik çok kutsal bir meslektir. Öğretmenlerimizi her gün saygıyla hatırlıyoruz." açıklamasında bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler