Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - İnebolu'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı yapıldı.

        Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, İstiklal Yolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, öğretmenlik mesleğinin diğer mesleklerden ayrı bir önem ve kutsallığının bulunduğunu söyledi.

        Öğretmenlerin bu görevi fedakarca yerine getirdiğini dile getiren Atasoy, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren, devletimizi ve milletimizi bir adım daha ileriye taşımak gayesiyle gönüllere hitap eden, milli, manevi, ahlaki değerlerimizin çocuklarımızda hayat tarzı olarak vücut bulmasına vesile olan kıymetli öğretmenlerimize millet olarak çok şey borçluyuz." dedi.

        Programda, öğrenciler tarafından tiyatro gösterisi ve Öğretmenler Günü Oratoryosu da sunuldu.

        Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi.

        Hazırlanan programa Belediye Başkanı Engin Uzuner, Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Yılmaz, protokol üyeleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler