Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Serinhisar ilçesinde, hurda fabrikasında bekçilik yapan kişinin tartıştığı ve av tüfeğiyle üzerlerine ateş ettiği Afganistan uyruklu işçilerden biri öldü, diğeri yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Yüreğil Mahallesi'ndeki hurda fabrikasında bekçilik yapan Şerif Ali Ö. (59) ile fabrikada işçi olarak çalışan Afganistan uyruklu 2 kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

        Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Şerif Ali Ö, fabrikada bulundurduğu ruhsatsız av tüfeğiyle Afganistan uyruklu işçilere ateş etti.

        Olayda başından yaralanan işçilerden biri olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan Zaynullah Zeynel ise ambulansla kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

        Ölen Afganistan uyruklu işçinin kimlik bilgilerine ulaşılmaya çalışılırken, cesedi ise otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Şerif Ali Ö. ise jandarma ekiplerin tarafından gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler