Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Havza'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam tarafından Mehmetçik Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından program, Hava Belediyesi Kültür Merkezi'nde devam etti.

        Sağlam, burada yaptığı konuşmada, insan yaşamının her döneminde öğretmenlere ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

        Öğretmenlerin birer kılavuz olduğuna işaret eden Sağlam, "Yol gösterilen ve kılavuzu düzgün olan hiçbir insan yolda kalmamıştır ve kalmayacaktır. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarım." dedi.

        Öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu, skeç ile slayt gösterisinin sunulduğu programda emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesi verilirken, mesleğe yeni başlayan ve stajyerlik dönemleri sona eren öğretmenlere de öğretmenlik yemini ettirildi.

        Programa Havza Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir, Belediye Başkan Vekili Kazım Yıldız ile çok sayıda davetli katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler