Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - AK Parti Malkara İlçe Başkanlığı Kasım Ayı İlçe Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi.

        Malkara Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk'ün açılış konuşmasını yapmasının ardından birim başkanları, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vildan Özarslan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erhan Tayyar, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanları, yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

        Toplantı, izlenecek yol haritasının görüşülmesi ve soru-cevap kısmı ile sona erdi.

        Divan Kurulu Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Mülayim Kuru’nun ve divan kurulu üyeliklerini Selma Şentürk, Dilber Çilli, Figen Ceylan ve Kahraman Koyuncu yaptığı toplantıya, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Kesebir, Fatih Cin, Adnan Sungur, Cengiz Uysal ve Kaan Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler