Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Halfeti ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

        Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevket Kandemir, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

        Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından etkinlik, Gençlik Merkezi konferans salonunda devam etti.

        Burada düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim okundu, öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu.

        Halfeti Kaymakamı Mutlu Köksal, burada yaptığı konuşmada, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak eğitim ve öğretim hayatlarında öğretmenlere başarılar diledi.

        - Haliliye Belediye Başkanı Demirkol'dan öğretmenlere karanfil

        Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla okulları ziyaret ederek öğretmenlere karanfil dağıttı.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Demirkol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Sevgi Evleri'nde görev yapan öğretmenleri ziyaret etti, öğretmenlere karanfil verdi.

        Öğretmenlerin yaptığı mesleğin kutsallığını hatırlatan Demirkol, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak meslek hayatlarında başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler