Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı.

        Afşin Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunumuyla başlayan tören, Kaymakamlık Konferans Salonu'nda Afşin Fen Lisesi tarafından hazırlanan programla devam etti.

        Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, yaptığı konuşmada, öğretmenlerin, sağlam bir nesil yetiştirilmesi anlamında çok önemli bir rol üstlendiğini söyledi.

        Öğretmenlerin kutsal bir görevi yerine getirdiğini dile getiren Budan, "Öğretmenlik mesleğinin kutsallığı ile doğru orantılı bir o kadarda vebali var. Bunun farkında olabilmek çok önemli. Öğretmenlerimize emanet edilen Türkiye'nin geleceği öğrencilerimizdir." dedi.

        Kaymakam Budan, en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu vurguladı.

        Program, şiirlerin okunması ve 15 Temmuz adlı kısa oyununun sahnelenmesi ile devam etti.

        Tören, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okullarda düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından, stajyer öğretmelerin yeminiyle son buldu.

        Törene, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, Afşin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Erol, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Taphasan, kamu ve kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler