Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, engelli çocuklara hizmet verecek olan Gündüzlü Bakım Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

        Merkezin son durumu hakkında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara ve yetkililerden bilgi alan Vali Şentürk, merkezin kısa sürede açılacağını söyledi.

        Merkezde hem engelli çocuklara hem de ailelerine yönelik hizmet verileceğini aktaran Şentürk, şöyle konuştu:

        "Gündüzlü Bakım Merkezi, engelli çocuklarımıza burada bir gün boyunca hizmet verecek. Böylelikle aileler, engelli çocuklarını buraya tam gün bırakabilecekler. Engelli çocuklarımızın rehabilitasyonuna yönelik hizmetlerin sunulacağı merkezde, fizik tedavi odası, revir, aile eğitim odası, el sanatları atölyesi, fizyoterapi odası gibi bölümler yer alıyor. Çocuklarımız, burada gün boyunca akıllı tahtada eğitimlerini alacaklar, kendilerine ayrılmış özel bölümlerde tedavilerini görecekler. Engelli çocuklarımız, servisle evlerinden alınıp evlerine bırakılacaklar." dedi.

        Şentürk, Gündüzlü Bakım Merkezi'nin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olan Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğüne bağlı hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler