Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılan Hacı Hakkı-Sıdıka İlgü İmam-Hatip Ortaokulu ve Anadolu Lisesi'nin tanıtımı yapıldı.

        Esenyurt Mahallesi Ersan Sokak'ta inşa edilen 32 derslikli okulun tanıtım töreninde konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak eğitim faaliyetlerine önem verdiklerini söyledi.

        24 Kasım Öğretmenler Günü'nde böyle bir tanıtım yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, "Bu, Melikgazi Belediyesince yapımı tamamlanın 10'ncu okuldur. Anaokulu ve anasınıfı eğitim kurumları buna dahil değildir. Melikgazi, bir kez daha 24 Kasım gibi anlamlı bir günde eğitim ve eğitimcinin dostu olduğunu kanıtlamıştır." diye konuştu.

        Konuşmaların ardından kurdele kesildi, okul gezildi. Daha sonra davetlilere aşure ikram edildi.

        Törene, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve çok sayıda davetli katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler