Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yol yapım çalışmalarını inceledi.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Süleymanpaşa ilçesine giden Başkan Albayrak'ın, Eskicami-Ortacami Mahallesi Soysal Sokak'ta yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde incelediği kaydedildi.

        Açıklamada, Albayrak'ın çalışmalarla ilgili bilgi aldığı ve ekiplere kolaylıklar dilediği aktarıldı.

        - Albayrak'tan Mamur'a ziyaret

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur'u makamında ziyaret etti.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime destek için üzerlerine düşen her görevi yerine getirmeye hazır olduklarını kaydetti.

        Milli Eğitim Müdürü Mamur, ziyaretten ötürü çok mutlu olduğunu ifade ederek Albayrak'a güzel temennileri için teşekkür etti.

        - Ergene'de yol yapım çalışmaları devam ediyor

        Ergene Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor

        Ergene Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Ergene genelinde asfalt yol çalışmalarının devam ettiği aktarıldı.

        Açıklamada, Ergene Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiği ve vatandaşların istekleri doğrultusunda hareket edileceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler