Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Trakya turizmini tanıtmak üzere bölgede bulunan Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Gila Benyamor, Hürriyet Daily News Gazetesi köşe yazarı Aylin Öney ve Sabah Gazetesi köşe yazarı Nur Çintay, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret etti.

        Süleymanpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Trakya turizmini tanıtmak üzere bölgede bulunan köşe yazarlarıyla sohbet eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın, Tekirdağ’da yapılabilecek etkinlikler, gezilebilecek yerler ve Trakya’nın turizmde cazibe merkezi olması için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiği belirtildi.

        Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Belediye Binası'nda gerçekleşen ziyaretin ardından köşe yazarlarına Tekirdağ’a özgü yemeklerden oluşan menü ile yöresel yemekleri tanıtıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler