Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, 6-8 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinlikleri 102. Yıl Programı Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

        Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman başkanlığında Sarıkamış Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Akça, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atakan Karabağ ve kurum amirleri katıldı.

        Kaymakam Karaman, yaptığı açıklamada, 6-8 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinlikleri 102. Yıl Programı kapsamında yapılan çalışmaları değerlendirdiklerini söyledi.

        Bu seneki anma etkinlikler programının geçen yıllarda olduğu gibi icra edileceğini anımsatan Karaman, "Anma etkinlikleri programımızda, yalnızca yürüyüş güzergahımızın bir bölümünü değiştirdik. Onun dışında diğer faaliyetler ve salon programları aynı şekilde devam edecek. Kars Valiliğimizin koordinesinde programımızı en iyi şekilde yapmak için sık sık koordinasyon toplantıları düzenleyeceğiz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler