Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bulunan ve Sandıklı Belediyesi tarafından işletilmekte olan Hüdai Kaplıcaları'nda yoğunluk nedeniyle yüzde 90 doluluk yaşanıyor.

        Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden mevsim fark etmeksizin şifa kaynağı Hüdai Kaplıcaları'na akın eden vatandaşlar, yenilenen yüzüyle Hüdai Kaplıcaları'nın daha farklı bir görünüme kavuştuğunu ifade etti.

        Şifayı yakalamak için kaplıcalara yoğun bir ilginin olduğunu ifade eden Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, kaplıcaya gelen misafirlerin artık bunu geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

        Çöl, "Mersin'den Sandıklı İlçemize senelerdir gelen turlarımız bu sene de bizlerin misafiri oldu. Tur seyahatlerinin bu aylarda tavan yaptığı kaplıcalarımızda yüzde 90'lık bir doluluk oranına ulaşılmış durumda." dedi.

        Kaplıcaya sürekli geldiklerini ifade eden vatandaşlar ise,"Bizler 20-25 senedir Hüdai Kaplıcaları'na gelmekteyiz. Bizim gördüğümüz en güzel ve en modern kaplıca olmuş, tam anlamıyla çehresi değişmiş. Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'e bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler