Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kumluca Kaymakamlığı, Belediye ve Hayrat İnsani Yardım Derneği Kumluca Şubesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan yardımlar, dualar eşliğinde Suriye'ye gönderildi.

        Kumluca Kaymakamlığı, Belediye ve Hayrat İnsani Yardım Derneği Kumluca Şubesi tarafından başlatılan "Suriye'deki mazlumlara umut ol" yardım kampanyasında toplanan yardımlar, Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

        Toplanan yardımların gönderilmesi dolayısıyla Cuma namazı sonrası merkez Eski Cami önünde tören düzenlendi.

        Eski Cami İmam Hatibi Adil Soytürk tarafından yapılan duanın ardından, yardım tırları Suriye'ye gitmek üzere tekbirlerle uğurlandı.

        Yardım kampanyasıyla ilgili açıklama yapan Hayrat İnsani Yardım Derneği Kumluca sorumlusu İsmail Kısa, kampanya çerçevesinde Kumluca ve Korkuteli'den 3 tır yardım malzemesi topladıklarını söyledi.

        Dernek olarak bugüne kadar Suriye'ye 620 tır yardım gönderdiklerini ifade eden Kısa, "Yardım kampanyamızda 3 tır yardım topladık. 2 tır patates, 1 tır giyim, gıda, sebze ve diğer yardım malzemelerinden oluşuyor. Yardım tırlarımız, Suriye'deki Halep ve Cerablus kentlerinde yardıma muhtaç insanlara ulaştırılacak. Allah kim yardım ettiyse yardımlarını kabul etsin. İnşallah yardımlarımız devam edecek." diye konuştu.

        Törene, Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler