Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne bağlı polisler, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla karanfil dağıttı.

        Beşkaza Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, polisler vatandaşlara, kadına şiddetin suç ve toplum sağlığı sorunu olduğunu anlattı.

        Ayrıca polis ekipleri kadınlara, "kadına yönelik şiddet türleri" ile "psikolojik, cinsel, fiziksel ve ekonomik şiddete uğrayanların yapması gerekenler" konusunda bilgi verdi.

        Etkinliği faydalı bulan Nursel Uçar, kadına şiddet uygulayanların herhangi bir nedenle cezalarında indirim yapılaması gerektiğini söyledi.

        Toplumun temel taşının kadınlar olduğunu ifade eden Ayşe Yılmaz da, "Kadına ne kadar önem verilirse toplum o kadar sağlıklı olur. Umarım ülkemizde kadına şiddet son bulur." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler