Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - AK Parti Terme İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

        Terme Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya katılan AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, çalışmalarını anlattı.

        Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ise, belediyecilik hizmetlerini katılımcı, sosyal ve hizmet belediyeciliği başlıkları altında gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Belediyeciliğin her alanında yüksek performans sergilediklerini, halka rağmen değil, halkla birlikte yönetim anlayışını benimsediklerini dile getiren Başkan Kul, şöyle konuştu:

        "AK Partililer her şeyden önce bir hizmet adamıdır. Dava adamları şunu çok iyi bilirler ki, asıl olan davadır ve davamız büyüktür. 3 Kasım 2002'den bugüne kadar Türkiye'nin elde ettiği bütün başarıların mimarı, hiç kuşkusuz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Liderimizin önderliğinde oluşan bu kazanımları yine onun himayesinde hep birlikte çalışıp geleceğe taşıyacağız."

        Konuşmaların ardından partililer, görüş alışverişinde bulundu.

        Toplantıya, Eski AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt ile partililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler