Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL (AA) - Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Karlıova ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek halk toplantılarının ilkini gerçekleştirdi.

        Her ay yapılması planlanan "Halk Günü" toplantısı kapsamında Karlıova ilçesine gelen Bingöl Valisi Köşger, toplantı öncesi 23 Ağustos 2016'da Karacehennem Ormanlarında PKK ile girilen çatışmada şehit düşen güvenlik korucusu Tarık Aydemir ve idris Demir'in ailelerine ziyaret etti.

        Şehit yakınlarına tekrardan başsağlığı dileyerek üzüntülerini ileten Köşger, daha sonra gazileri ziyaret ederek Karlıova Anadolu Lisesi Kız Yurdu'nda ilçe sakinleri ile düzenlenen yemekte bir araya geldi.

        Karlıova Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda muhtarlarla bir araya gelerek ilçe için isteklerini dinledi.

        Başlattıkları yeni bir icraatın ilk uygulamasını Karlıova'da yaptıklarını belirten Köşger, daha sonra ilçeleri tek tek gezeceklerini ifade etti.

        Muhtarların ilçe ve köylerdeki durumlarını değerlendirmek üzere bir toplantı gerçekleştirdiklerini ve ilk toplantıyı da Karlıova'da yaptıklarını kaydeden Köşger, şunları kaydetti:

        "Tarihte ilk defa Karlıova’da duble yol yapılıyor ve çok güzel hizmetlerdir bunlar. Alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor, köylerimizde yine hakeza. Özel İdaremiz olması gereken işleri yapmaya çalışıyor. İlçemize bağlı 47 köyün 24’de kanalizasyon, 27’sinde tarımsal sulama sorunu çözülmüştür.

        Bu durumun daha da iyileştirilmesi için önümüzdeki dönemlerde gayret edeceğiz. Karlıova’daki en büyük şansımız köylerimiz hem kalabalık hem de toplu halde. Dolayısıyla bizim alt yapı işlerimizi daha da kolaylaştırır. Bizler sizinle gönül birliği içinde hizmet vermenin gayreti içindeyiz, bundan kuşkunuz olmasın."

        Toplantıya, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakgazi, Bingöl Emniyet Müdürü Metin Akay, Bingöl il Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer, Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin, Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl ve kurum amirleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler