Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında evleri kullanılmaz hale gelen aileler yardım bekliyor.

        Geçtiğimiz gün Çalıçeşme Sokak'taki bir apartmanın ikinci katındaki dairede henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangının diğer dairelere de sıçraması sonucu 12 daire zarar gördü.

        Evleri zarar gören, Mustafa Ünsal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangında 2 çocuğu ve eşinin itfaiye tarafından kurtarıldığını söyledi.

        İşi nedeniyle şehir dışındayken yangın haberini aldığını ifade eden Ünsal, ailesinin dumandan etkilenerek Lüleburgaz Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını öğrendiğini belirtti.

        Ailesinin sağlık durumunun iyi olduğunu aktaran Ünsal, evlerinin yangın nedeniyle kullanılmaz hale geldiğini kaydetti.

        Zor durumda kaldıklarını bildirerek yetkililerden kendilerine uzanacak bir yardım eli beklediklerini vurgulayan Ünsal, "Yangın sırasında işim dolayısıyla Babaeski’deydim. Telefonla haber verdiler. Geldiğimde ev yanıyordu. Çocuklarımı ve eşimi itfaiye kurtararak hastaneye kaldırılmış. Dünyadaki yaşayacağım en büyük üzüntülerden birini yaşadım. Evimiz kullanılamaz hale geldi. Kalacak yerimiz yok. Şimdilik komşumuzda kalıyoruz. Allah kimseye böyle bir acı, böyle bir kaza göstermesin. Yetkililerden yardım bekliyorum" diye konuştu.

        Yangında, apartmanın beşinci katında oturan Zevcan Çavuşoğlu ve oğlu Burak da balkondan atlamış, vatandaşlar tarafından tutulmaya çalışılan ve düşüş hızının azalmasıyla kurtulan anne ve oğlu da yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler