Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in merkez Şehitkamil Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden kişilerin yarım kalan eğitim hayatını tamamlamaları için açık öğretim kursları açtı.

        Kentin eğitim seviyesinin yükselmesi adına çok önemli projeler hayata geçiren Şehitkamil Belediyesi, bu amaçla Kent Gönüllüleri Projesi kapsamında Gaziantep Üniversitesi ile işbirliği yaptı.

        Eğitim fırsatını kaçırmış kişilerin yarım kalan eğitimlerini tamamlamalarına yardımcı olabilme hedefiyle yürütülen proje kapsamında Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren 10 farklı aile merkezinde açık öğretim kursu açıldı.

        Kurslara toplam 93 kişi başvururken, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gazikent Aile Merkezi’nde eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.

        Başkan Fadıloğlu, yaptığı açıklamada, tek dertlerinin millete en iyi hizmeti sunabilmek olduğunu belirtti.

        Fadıloğlu, "Amacımız, herkesin eğitim seviyesini daha yukarı çıkarabilmek. Vatandaşlarımız ne kadar donanımlı olursa biz de o kadar memnun oluruz. Bu konuda biz üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Açık öğretim kursuna katılmak, özgüvenin artması açısından çok önemlidir. Kurslarımızdaki eğitimlerle alınacak diplomalar, kişinin hayatına büyük katkı sağlayacak." şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler