Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "AK Parti'nin 14 yıllık iktidarını ve hizmetlerini alt edemeyen çevreler, demokratik yöntemlerle AK Parti'yi yenemeyince, demokratik olmayan yöntemlerle AK Parti'nin, dolayısıyla Türkiye'nin önünü kesmeye gayret ettiler." dedi.

        Muğla'nın Dalaman ilçesinde partisinin yeni ilçe başkanlığı binasının açılışını yapan Ataş, burada yaptığı konuşmada, Dalaman belediye başkanlığını 2014'deki seçimlerde küçük bir oy farkıyla kaybettiklerini, AK Parti'li bir belediyeyle ilçeyi hizmetle buluşturacaklarını söyledi.

        "AK Parti'nin 14 yıllık iktidarını ve hizmetlerini alt edemeyen çevreler, demokratik yöntemlerle AK Parti'yi yenemeyince, demokratik olmayan yöntemlerle AK Parti'nin, dolayısıyla Türkiye'nin önünü kesmeye gayret ettiler." diyen Ataş, birçok denemenin ardından 15 Temmuz darbe girişiminin gerçekleştirildiğini ifade etti.

        FETÖ'nün, Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast planı yaptığını dile getiren Ataş, "Dalaman'dan havalanarak suikast planından kurtulan Başkomutanımız, 'Ben halkın arasına gidiyorum, gelsinler ne yapacaklar ise orada yapsınlar' mesajını verdi. Başkomutanımızın milletimizi sel gibi sokaklara akıtmasının ardından, darbecilerin bu hain planlarını geri çevirmesini başarabilmiş bir millet olarak tarihe geçeceğiz." diye konuştu.

        - "Ekonomik baskılara karşı duracağız"

        Avrupa Parlamentosundaki oylamayı eleştiren Ataş, şunları kaydetti:

        "Dost dediğimiz Avrupa ülkeleri nasıl dost olduklarını geçtiğimiz günlerdeki oylamayla bir kez daha gösterdi. 'Müttefik' dediğimiz ülkeler davranışlarıyla nasıl müttefik olduklarını bir kez daha ortaya koydular. Bu ülkenin, bu milletin ve bu ülkenin vatandaşlarının Müslümanlardan başka dostu yoktur. Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. İnanıyoruz ki birliğimizi, beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece aramızdaki siyasi farklılıkları bir tarafa bırakarak renk, dil, din farklılıklarını bir yana bırakarak bu vatanda aynı gemide yolculuk yapan insanlar olarak, müşterek taraflarımızı ön plana çıkardığımız sürece Allah'ın izniyle üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur."

        Ataş, hep birlikte yapılmak istenen ekonomik baskılara karşı duracaklarını ifade etti.

        Konuşmaların ardından ilçe binasının açılışını gerçekleştiren Ataş, Dalaman'ın yanı sıra Ortaca ve Köyceğiz İlçe Danışma Kurulu Toplantılarına katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler