Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen "BodRUN Ultra Maratonu" ödül töreniyle sona erdi.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atletizm Federasyonunun katkıları ile Bodrum Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona, 10 ülkeden yaklaşık 600 sporcu katıldı.

        "Bodrum'u bir de koşarak keşfedin" sloganıyla düzenlenen maratonda, yabancı sporcuların yanı sıra Türkiye'nin 28 farklı ilinden gelen atletler 10, 23 ve 50 kilometre olmak üzere üç ayrı mesafede mücadele etti.

        Yarışların ardından Bodrum Belediyesi Trafo Kafe'de ödül töreni düzenlendi. Genel klasmanda dereceye girenlere kupaları, farklı yaş gruplarında dereceye girenlere de çeşitli hediyeler takdim edildi.

        Sporculara kupa ve hediyelerini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu ile organizasyondaki görevliler verdi.

        Genel klasman sıralamasında, kadınlar 10 kilometrede Bennur Öncel, 23 kilometrede İpek Öztosun, 50 kilometrede ise İtalyan uyruklu Alesia De Matti birinci oldu. Erkeklerde, 10 kilometrede Orçun Ocakoğlu, 23 kilometrede Fırat Dizman, 50 kilometrede Mehmet Aydıngör birinciliği elde etti.

        - Evlilik teklifi

        Öte yandan, Ankara Barosu Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü üyesi Serkan Halıcı, avukat meslektaşı Ezgi Çetinel'e, İzmir'den katılan antrenör Faiz Özkan da psikolog Nurhan İspir'e evlilik teklifinde bulundu.

        Her iki teklife de "Evet" cevabı verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler