Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Lüleburgaz Yıldırımspor Kulübü Teknik Direktörü Çetin Öten istifa etti.

        Kulüp Başkanı Erdinç Kalaycıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Öten ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

        Takımın ligde mücadele ettiği maçlarda 8 haftada bir puan alabildiğini anımsatan Kalaycıoğlu, takımın geleceği için böyle bir karar aldıklarını belirtti.

        En kısa sürede takıma yeni bir teknik direktör bulunacağını ifade eden Kalaycıoğlu, "Sezon başında büyük ümitlerle takımın başına getirdiğimiz Çetin Öten ile yollarımızı ayırdık. Yardımcı antrenörümüz Dinçer Pehlivan görevine devam ediyor. İki gün içinde yeni teknik direktörümüzü belirleyeceğiz. Devre arasında ise birçok isim ile yollarımızı ayıracağız. Artık tek hedefimiz takımı ligde bırakmak." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler