Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'de elektrik direğine afiş asarken akıma kapılan itfaiye eri yaşamını yitirdi.

        Alınan bilgiye göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Yenişehir Grup Amirliğinde görevli itfaiye eri Durmuş Erdoğan (23), merkez Mezitli ilçesindeki Babil kavşağındaki bir elektrik direğine afiş asmak için 2 meslektaşıyla birlikte göreve çıktı.

        Afişin asılacağı direğe araç merdiveniyle uzanan genç itfaiyeci, boşta kalan bir elektrik kablosuna temas edince akıma kapıldı.

        Olay yerinde yaşamını yitiren Erdoğan için merkez itfaiye binasında cenaze töreni düzenlendi.

        Durmuş'un yakınlarının ve meslektaşlarının yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın da katıldığı törende, cenaze aracının gelişi sırasında itfaiyenin sirenleri çalındı.

        Kocamaz, genç bir itfaiyecinin kaybından dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını ifade ederek, gereken her şeyin yapılacağını vurguladı.

        "Helallik" alınmasından sonra Durmuş'un Türk bayrağına sarılı cenazesi Çiftlikköy Camisi'ne götürüldü. Burada kılınan namazın ardından Erdoğan, Çiflikköy Mezarlığı'nda defnedildi.

        Genç itfaiyecinin geçen yıl mesleğe başladığı ve nişanlısıyla evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler