Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, CHP Hacılar İlçe Başkanlığı binasının gece saatlerinde kundaklandığı iddiaları için "Karanlık zihniyetler huzurumuzu bozamayacaktır." dedi.

        Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Özden, böyle bir olayın yaşanmasından dolayı duyduğu üzüntüyü belirterek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

        "Öncelikle yapılan bu insanlık dışı hareketi kınıyorum. Çok şükür can kaybımız yok. Kayseri içerisinde birlik beraberliğimizi bu tür müessir olaylar bozamaz ve bozamayacaktır. Buna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Bu saldırı tüm siyasi partilere ve milletimize yapılmıştır. Her kim olursa olsun cezasız kalmayacağını düşünüyorum. Tekrardan CHP İl Başkanlığı nezdinde tüm CHP çalışanlarına ve milletimize geçmiş olsun diyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler