Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya, Burdur, Isparta ve Muğla'da sağanak ile orta kuvvette ve yer yer kuvvetli rüzgar beklendiği bildirildi.

        Meteoroloji Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Antalya, Burdur, Isparta ve Muğla'da gece sıcaklıklarının 2 ila 4 derece artacağı, gündüz sıcaklıklarının ise 1 ila 3 derece azalacağı ifade edildi.

        Rüzgarın güney yönlerden orta kuvvette, yer yer kuvvetli eseceği belirtilen açıklamada, meydana gelebilecek soba ve baca zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

        Denizlerde rüzgarın yarın, güneydoğudan 3 ila 5, öğleden sonra Bodrum-Kaş arası ve Alanya-Anamur arası 4 ila 6 kuvvetinde eseceği, dalga yüksekliğinin 1-2,5 metre civarında olacağı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler