Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesince, Hendek Devlet Hastanesi ve ilçe merkezi arasında çalışmak üzere 12 araçlık özel halk otobüsü ihalesinin 1 Aralık'ta yapılacağı bildirildi.

        Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, yaptığı yazılı açıklamada, Hendekli vatandaşların konforlu ve hızlı ulaşımı için en uygun güzergahın seçilerek, gerekli Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararının alındığını belirtti.

        En az 17+1 kapasiteli araçlarla taşımacılık yapılacağını bildiren Pistil, "Engelli iniş ve binişlerine, ayrıca yönetmeliğe uygun araçlar vatandaşımıza hizmet sunacak. İhale dosyasına Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelirler Şube Müdürlüğünden ulaşılabilir. İsteyen herkesin katılabileceği ihale, şimdiden Hendek ve şehrimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

        Pistil, Hendek'te hizmete başlayan Hendek Devlet Hastanesi ve ilçe merkezi arasında ulaşımı sağlayacak 12 araçlık özel halk otobüsü ihalesinin, 1 Aralık Perşembe günü gerçekleştirileceğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler