Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan 3 şüpheli, 494 ecstasy hap ile ele geçirildi.

        Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Yunus ekipleri, şüpheli gördükleri bir aracı durdurmak istedi. Polisin "dur" ikazına uymayarak ara sokaklara giren araçtan inen şüpheliler kovalamaca sonucu yakalandı.

        Şüphelilerin yapılan üst aramasında 494 ecstasy hap ele geçirildi.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, "Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan tutuklandı.

        - Hırsızlık şüphelisi yakalandı

        Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada "evden hırsızlık" suçundan yakalanan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Döşemealtı ilçesi Çığlık Mahallesi'ndeki bir ikametten hırsızlık olayını araştıran İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayını S.D'nin gerçekleştirdiğini tespit etti.

        Yapılan çalışma sonucunda Şehit Ahmet Küçükadalı Caddesi'nde yakalanan şüpheli, evden çaldığı bilgisayarı arkadaşları olan S.K ve F.B isimli şahıslar aracılığıyla Kışla Mahallesi'nde bilgisayar işi yapan bir şahsa 100 lira karşılığında sattığını itiraf etti.

        Ekipler, diğer 2 şüpheliyi de gözaltına aldı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.K ve F.B. hakkında, hırsızlık ürünü eşyayı kabul edip satmaktan işlem yapılırken, S.D ise tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler