Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Araştırmacı yazar Emine Şenlikoğlu, Seydişehir'de konferans verdi.

        Şenlikoğlu, Gönülbağı Derneği tarafından Seydişehir Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, çocuk eğitiminin çok hassas bir konu olduğunu söyledi.

        Özellikle küçük yaştaki çocukların eğitimine özen göstermek gerektiğini belirten Şenlikoğlu, "İslama taban tabana aykırı filmler, çizimler var. Batı bunu küçük yaştaki çocuklardan başlayarak yapabileceklerine inanmış. 'Daha da akıllıca bir şey yapalım, eğitimcileri ele alalım' demişler." diye konuştu.

        Çocuk eğitiminin hassas bir konu olduğunu vurgulayan Şenlikoğlu, "O kadar hassas bir mesele ki bir kelime bile çocuklarımızın hayatını değiştirebilir. Onlarla konuşurken seçtiğimiz kelimelere dikkat etmeliyiz." ifadesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler