Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Beypazarı Kısa Film Yarışması'nda Sezer Ağagez'in "Bir Zamanlar Beypazarı" isimli filmi birinciliğe seçildi.

        Ankara Kalkınma Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, Ajans, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) ve Beypazarı Belediyesi işbirliğinde ilçenin tanıtımı için düzenlenen "Sevgi Kardeşlik Üretim ve Paylaşım Merkezi: Beypazarı" temalı Beypazarı Kısa Film Yarışması sonuçlandı.

        Toplam 27 başvurunun yapıldığı ve dereceye girenlere ödülleri törenle verilen yarışmada, Sezer Ağagez'in "Bir Zamanlar Beypazarı" isimli filmi birinciliği alırken, Ahmet Bikiç "Beypazarı'nda" adlı eseriyle ikinci, Fatih Diren "Beypazarı Evleri" çalışmasıyla üçüncü oldu.

        Mansiyon ödüllerine Eren Uğur'un "Yaşamışlık Kenti", İrem Yılmaz'ın "Kaya Doruğu Ülkesi" adlı filmleri, jüri özel ödülüne ise Mehmetcan Karakaya'nın "Tarihin Kokusu" isimli eseri layık görüldü.

        Yarışmada birinciye 7 bin lira, ikinciye 5 bin lira, üçüncüye 3 bin lira, jüri özel ödülüne 2 bin lira ve mansiyonlara bin 500'er lira verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler