Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde, "Sarıkaya'da Eğitimi Geliştirme Projesi" (SEGEP) için ekip oluşturuldu.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje ekibinin 4 kişiden oluştuğunu söyledi.

        Ekipte, 2 okul müdürü ve 2 bilgisayar öğretmeninin bulunduğunu ifade eden Yoldaş, pazartesi, salı ve çarşamba günleri ekibin, TEOG, YGS ve LYS için öğrencilerin başarılarını artırmak amacıyla çalışmalar yaptığını belirtti.

        İlçedeki eğitimin kalitesini artırmayı hedeflediklerini dile getiren Yoldaş, "Çocuklarımızın girdiği sınavlar, deneme sınavları olsun buradaki sonuçların veri değerlendirmeleri yapılıyor. Ekibimiz bu sınavlardaki sonuçların tek tek ders analizlerini yapıyor ve okullarımıza daha sonra öğretmenlerimizle istişareye geçiliyor. Eksik olan yerleri görüp öğretmenlere bilgiler veriliyor. Böylece, öğrencilerimizin daha başarılı olabilmesi için girecekleri sınavlarda eksikliklerinin giderilmesi hedefleniyor. Dolayısıyla ilçemizin eğitiminin kalitesini ve başarısını da artıracağız." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler