Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA)- Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapımı devam eden Konya-Beyşehir karayolunda, "drone" adı verilen insansız hava aracıyla incelemelerde bulundu.

        Özaltun, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Beyşehir-Konya karayolunda incelemeler yaptı. Karayolun çalışmaları, "drone" olarak adlandırılan insansız hava aracıyla da görüntülendi.

        İncelemelerini ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Özaltun, karayolundaki son durumu havadan görüntüleyerek daha net görme imkanı bulduklarını belirtti.

        Özaltun, yapılacak 90 kilometrelik yolun, Konya için büyük önem arz ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

        "Doğu illeri ile Ege ve Akdeniz bölgelerindeki illerin bağlantılarını sağlayan Konya-Beyşehir karayolu, sınır olan Isparta ve Antalya illeri için de önemli bir güzergah olacak. Karayolunda duble yol çalışmaları, yıl sonuna yaklaşılmasına rağmen bazı kesimlerde devam ediyor. Bunda AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ile AK Parti İlçe teşkilatının, yolun yakın takipçisi olmasının önemli rolü bulunuyor. Bu yoldaki çalışmaların bitirilmesi ile Konya merkezde yaşayan hemşehrilerimiz, Beyşehir'e daha da yakınlaşmış olacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler