Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da Erikli Gençlik Spor Kulübüne yapılan taşlı saldırı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

        Sabah erken saatlerde, merkez Yıldırım ilçesi Erikli Mahallesi'ndeki Erikli Gençlik Spor Kulübünün büro kısmının vitrin camı, kapüşonlu, sakallı bir kişi tarafından gerçekleştirilen taşlı saldırı sonucu kırıldı. Çevredekilerin haber vermesi sonucu olay yerine gelen Kulüp Başkanı ve Antrenör Hüseyin Atay (48), bilgisayar ve bazı elektronik eşyaların da bulunduğu büronun camının kırıldığını gördü.

        Atay, herhangi bir hırsızlığın gerçekleşmediği saldırının ardından şikayetçi oldu. Atay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devam eden bir sahte diploma davasının müştekisi olduğunu anımsattı.

        Hüseyin Atay, saldırının bu yüzden gerçekleştirilmiş olabileceğini düşündüklerini belirterek, "Burada spor kulübümüzdekilerin ve benim can güvenliğimiz kalmadı. Sahte belgeleri çıkarmak adına yaptığımız şikayetlerin ardından böyle oldu, koruma istiyorum emniyetimizden." diye konuştu.

        Polis ekipleri elde edilen güvenlik kameraları görüntülerinden saldırganı tespit etmek için çalışma yürütüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler