Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Midyat Kaymakamlığına atanan Hüseyin Tekin görevine başladı.

        Midyat Kaymakamlığından, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atan Oğuzhan Bingöl'ün yerine atanan Amasya Gümüşhacıköy İlçe Kaymakamı Hüseyin Tekin, görevine başladı.

        Tekin, daha önce Midyat'ı ziyaret ettiğini belirterek, Midyat'ın kültür mozaiğine sahip olan ender yerlerden biri olduğunu söyledi.

        "Midyat farklı etnik, kültürel özelliklere sahip Türk, Arap, Kürt, Süryani, Ezidi halklarının yüzyıllar boyunca yaşamını sürdürmesi bakımından önemlidir." diyen Tekin, "Bu farklılıklara rağmen huzur içinde yaşayan bir Midyat olduğunu görüyorum. Bu ilçede görev yapmaktan mutlu olacağım. Bizler vatandaşa hizmet için buradayız. Görev süremiz içinde işimizi en iyi şekilde yapma gayreti içinde olacağız." ifadesinde bulundu.

        Kaymakam Tekin, makamında tebrik ziyaretinde bulunanları kabul etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler