Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Rekabet Kurulu, Toshiba Visual Solutions Corporation ile Vestel Ticaret AŞ arasındaki marka lisans sözleşmesine 5 yıl süreyle bireysel muafiyet tanınmasını kararlaştırdı.

        Rekabet Kurumunun internet sitesinde yayımlanan Kurul kararlarına göre, Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bir kısım hisselerinin Evren Güldoğan tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verildi.

        Erkan Güldoğan'ın Ateş Çelik İnşaat Taahhüt Proje Mühendislik Sanayi ve Ticaret AŞ'de sahip olduğu payların Ercan Güldoğan ve Mahmut Güldoğan'a devredilmesi işleminin kapsamda olmadığı hükme bağladı.

        Kurul, Toshiba Visual Solutions Corporation ile Vestel Ticaret AŞ arasındaki marka lisans sözleşmesine 5 yıl süreyle bireysel muafiyet tanınmasına karar verdi.

        - Diğer kararlar

        Wuhan Iron and Steel (Group) Corporation'ın Baosteel Group Corporation tarafından devralınması, TDK Corporation ile Toshiba Corporation tarafından ortak girişim şirketi kurulması, Permira Advisers LLP ile Cinven LLP Capital Management (VI) General Partner Limited tarafından Allegro Sp. Zo ve Ceneo Sp. Zo üzerinde ortak kontrol tesis edilmesi işlemlerine izin verildi.

        Ayrıca International Petroleum Investment Company PJSC ile Mubadala Development Company PJSC arasındaki birleşme işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler