Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesinin, Doğanşehir ilçesinde 56 kilometre asfalt, 55 bin metrekare de kilit parke taşı çalışması yaptığı bildirildi.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Doğanşehir ilçesinde planlanan asfaltlama ve sokak düzenleme çalışmalarını büyük oranda tamamlandı.

        Doğanşehir'de 12 mahallenin ulaşım sorununu çözmek amacıyla Büyükşehir Belediyesince 56 kilometre asfaltlama çalışması yaptı. Savaklı Mahallesi'nde 12 bin, Sürgü Mahallesi'nde 15 bin, Yolkoru Mahallesi'nde 7 bin, Söğüt Mahallesi'nde 14 bin, Bıçakcı Mahallesi'nde de 7 bin metrekare olmak üzere sokaklarda, 55 bin metrekare kilit parke taşı düzenlemesi yapıldı.

        Büyükşehir Belediyesi ayrıca Sürgü ve Erkenek mahallelerinde 8,5 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapılarak, yolar standartlara uygun hale getirdi.

        Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Doğanşehir'de altyapı ve yol hizmetleri noktasında güzel çalışmalar yapıldığını belirterek, saha çalışmalarının bitmesi için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

        Sürgü ve Erkenek mahallelerinin kırsalda kalan en büyük mahalleler olduğunu ifade eden Çakır, şunları kaydetti:

        "Daha önce belde olan bu mahallerimizde çok yoğun bir nüfus var. Sorunlarının çözümü için Doğanşehir Belediyemiz ile ortak çalışmalar yapıyoruz. Doğanşehir ilçemizde sıcak asfalt serimi ile cadde ve sokak düzenleme çalışmaları yaptık. Bu çalışmalar ayrı bir güzellik katmış. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler