Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Oltu'da daha önce üç kez düzenlediği futbol turnuvasıyla adından sıkça söz ettiren Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği, futbol turnuvasını Tekman'a taşıdı.

        Tekman Kaymakamlığı ve Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği tarafından organize edilen futbol turnuvası başladı.

        Erzurum Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği futbol turnuvasının başlama vuruşunu Tekman Kaymakamı Lütfullah Ün, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği Genel Başkanı Hikmet Şahin yaptı.

        Tekman Kaymakamı Lütfullah Ün, "Bu turnuvanın isminin 15 Temmuz olması sebebiyle daha da bir değerli olduğunun bilincindeyiz. Sonuç ne olursa olsun, bu turnuvanın kazananı bana göre centilmenlik ve kardeşlik olacaktır. Turnuvaya katılan bütün takımlarımıza teşekkür ederim." dedi.

        Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği Genel Başkanı Hikmet Şahin, "Hedeflerimiz, güney ilçelerimizle kuzey ilçelerimiz arasında sağlam kardeşlik köprüleri oluşturmak ve aradaki kopukluğu gidermektir. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız projenin bugün startını vermiş olduk. İnşallah adına yakışır bir turnuva olur. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan Tekman Milli Eğitim Müdürü Suat Sefil ve Ensar Vakfı Tekman Başkanı Muhlis Turan’a teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

        Bu arada, Tekmanlı sporcuların branda üzerine el yazısıyla yazdıkları “Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır. 15 Temmuz’u unutmayacağız.” sözleri dikkatlerden kaçmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler