Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, ilçedeki okulların müdürleri ile toplantıda bir araya geldi

        Cevizli Kaya Özen Çok Programlı Lisesinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Beşikci, okullarda geçen eğitim öğretim yılında güzel projeler üretildiğini, 2016-2017 eğitim öğretim yılında da daha fazla proje üretilmesi için çaba gösterilmesi gerektiğini söyledi.

        Öğrencilerin başarı oranlarını artırabilmek için özellikle onlara yönelik projeler üretilmesini isteyen Beşikci, "İlçemizdeki öğrencilerin daha kaliteli eğitim alması, eğitim seviyesinin yükseltilmesinde öğrencilerin sosyal ve kültürel yaşantılarının zenginleştirilmesi konusunda neler yapılabileceği üzerinde durulması gerekiyor. Bu konuda daha fazla çalışma yapmamız gerek." dedi.

        Müdürlerden okulları hakkında bilgi alan ve taleplerini dinleyen Beşikci, öğretmenlerin ders saati dışında öğrencilere ekstra zaman ayırması, böylece öğrencilerin daha iyi eğitim almalarının sağlanması gerektiğini ifade etti.

        Toplantıda, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında okullarda uygulanmakta ve yeni uygulanacak projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Okulların genel sorunları ile ilgili çözüm önerileri ele alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler