Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Ardahan'da aldığı hastayı ameliyat için Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne getiren ambulans kaza yaptı.

        Alınan bilgiye göre, Taner Kara yönetimindeki 75 BA 100 plakalı ambulans, Yenişehir Mahallesi Ali Gaffar Okan Bulvarı'nda tali yoldan ana yola çıkan Erol Uğurluel'in kullandığı 36 AG 839 plakalı otomobil ile çarpıştı.

        Kaza sonrasında ambulans sürücüsü Kara ile otomobil sürücüsü Uğurluel arasında kısa süreli arbede yaşandı. Olay yerine gelen polis ekipleri olayın kavgaya dönüşmesini engelledi.

        Safra kesesi ameliyatı için hastaneye yetiştirilmesi gereken Yosma Acar, olay yerince çağrılan bir başka ambulans ile Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne kaldırılarak tedavi atına alındı.

        Ambulans içerisindeki sağlık personellerinin şok geçirdiği kazada her iki araçta maddi hasar oluştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler