Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Bafra'da "Dijital Öğretmen Kimdir" projesinin tanıtımı yapıldı.

        Bafra Kaymakam Vekili Hakan Kubalı, kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıda, öğretmenlerin Fatih Projesi kapsamında etkileşimli tahta ve tableti verimli kullanabilen, bunu yaparken etik kurallara uyan kişiler olması gerektiğini söyledi.

        Proje ile öğretmenlerin teknolojiyi daha rahat kullanmalarının amaçlandığını aktaran Kubalı, "Bu proje Adım Adım Başarı Projesi içeriğine katkı sağlamak, öğrencileri internet ortamında bilgiye daha güvenli ulaştırmak, bilgisayar kullanımını üst seviyeye çıkarmak, e-içerik hazırlamayı öğretmek, eğitim sistemimizin ileriye gitmesine yardımcı olmak amacıyla hayata geçirildi." dedi.

        Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Yalçın Ak ile okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler