Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanaktan günlük yaşam olumsuz etkileniyor.

        İlçede sabah saatlerinden bu yana etkili olan kuvvetli rüzgar yerini yağışa bıraktı. Kısa süreli yaşanan kuvvetli sağanak nedeniyle ilçe merkezi başta olmak üzere bazı cadde ve sokaklar yoğun su nedeniyle dereye dönüştü. Vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Otomobiller dereye dönen yollarda ilerlemekte güçlük çekti.

        Yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşlar ise sel sularına kapılmamak için yoğun çaba sarf etti. Caddede hizmet veren esnaf, iş yerlerinin sulardan zarar görmemesi için kum torbaları ile tedbir aldı.

        Bölgedeki işletmecilerden Mustafa Arıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede her yağışın ardından su taşkını yaşandığını söyledi. Yetkililerin bölgede tedbir alması gerektiğini ifade eden Arıcı, "Artık buraya bir çözüm bulunması gerekiyor. Sular neredeyse işletmemize kadar girmek üzere. Onun için kum çuvalları ile tedbir aldık." diye konuştu.

        Yağmurun zaman zaman şiddetini artırarak sürdürdüğü ilçede, yetkililer herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için bölgede tedbir alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler