Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA (AA) - Simav ilçesinde, vatandaşların sorunlarının dinlenmesi amacıyla ilk kez "halk toplantısı" yapıldı.

        Kaymakam Türker Çağatay Halim başkanlığında, Beyce köyündeki lokalde yapılan toplantıya, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Sayit Bayramoğlu ve ilçedeki kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

        Halim, burada yaptığı konuşmada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla halk toplantısı düzenlendiğini belirterek, şunları kaydetti:

        "Köylerimizdeki vatandaşlarımızla çeşitli platformlarda bir araya geliyorduk ancak bundan sonra bu platformları daha sistemli oluşturacağız. Buna da halk toplantısı ismi verildi. Biz de bu kadar geniş katılımlı halk toplantısının ilkini nüfus olarak ilçemizin en kalabalık üç köyünden biri olan Beyce'de icra etmek istedik. Burada sizlerin soracağı konular bizlerin görev ve sorumluluk alanına giren sorular olursa daha rahat çözüm bulma cihetine gideriz."

        Beyce köyü muhtarı Haşim Akat da bu tür toplantıların sorunların iletilmesi ve çözülmesi konusunda büyük fayda sağlayacağını belirtti.

        Toplantıda, köyde yaşayan vatandaşlar söz alarak yaşadıkları sorunları dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler