Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2016 yılı üniversiteye giriş sınavlarında aldıkları puanla Karabük Üniversitesi (KBÜ) fakültelerine birinci sıradan yerleşen öğrencilere YÖK'ten gönderilen başarı belgeleri takdim edildi.

        KBÜ Senato Toplantı Odası'nda yapılan törende konuşan KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, öğrencileri tebrik etti.

        Öğrencilerinin hayatta başarılı olabilmeleri için hayallerindeki meslekleri yapmaları ve hedeflerini de buna göre belirlemeleri gerektiğini ifade eden Polat, "Hayatınızın her aşamasında birincilikleri yaşayarak ve sosyal yaşamınızda da bu başarıları devam ettirmeniz temennisiyle sizleri kutluyorum." dedi.

        Konuşmaların ardından başarılı olan öğrencilere belgeleri verildi.

        Törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Genel Sekreter Yaşar Alpay, Genel Sekreter Yardımcısı Yahya Karabudak yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler