Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi tarafından uygulanan "Bana bir şans ver" projesinin tanıtımı yapıldı.

        Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Kandazoğlu, Belediye Başkanı Zihni Şahin'i ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

        Kandazoğlu, projenin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı çerçevesinde hazırlandığını aktardı.

        Projenin 12 ay süreceğini ve 18-45 yaş arası dezavantajlı kişilere yönelik olarak uygulanacağını bildiren Kandazoğlu, "Mesleki eğitimler verilerek istihdam edilebilirliği artırmayı hedefliyoruz. Bafra'mızda istihdama katkı sağlanacak olması bizleri mutlu ediyor." dedi.

        Şahin de proje ile özellikle çocuk bakım sorumlulukları nedeniyle çalışamayan kadınlar ile engellilerin öncelikli olmasının önem taşıdığını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler