Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Uygulama Oteli Projesi, Sandıklı Belediyesinin desteğiyle hayata geçirilecek.

        Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Sandıklı ilçesinde, sektöre kalifiyeli eleman yetiştirmek amacıyla kurulan Sandıklı Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin önemli eksiklikleri arasında yer alan uygulama oteli, Sandıklı Hüdai Kaplıcaları bölgesinde belediyeye ait arazi üzerinde kurulacak.

        Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, otel projesine ilişkin Okul Müdürü Osman Gönülseven ile fikir alışverişinde bulundu.

        Gönülseven, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Çöl ile okullarının turizme daha kaliteli eleman yetiştirebilmesi için uygulama otelinin gerekliliği üzerinde fikir birliğine vardıklarını belirterek, şunları kaydetti:

        "Bu bağlamda hazırlamış olduğumuz projeyi kendilerine sunduk, sağ olsun kendileri de bizleri kırmadı ve hayata geçirmek için talimat vererek çalışmaları başlattı. Proje içeriğinde bodrum, zemin ve 4 kat olarak alternatif turizmcilik anlayışıyla planlanan, içerisinde 132 oda, konferans salonları, kapalı ve açık bay-bayan yüzme havuzlarının olduğu projemize katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'e teşekkür ediyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler