Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Valiliği ve Kaş Belediyesi işbirliğinde başlanan, Kaş ilçesi meydan düzenleme çalışmalarının yılbaşına kadar tamamlanması planlanıyor.

        Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, mülkiyeti belediyeye ait olan Kaş Limanı yakınındaki çay bahçesi düzenlenerek, bir bölümü Cumhuriyet Meydanı'na dahil edilecek. Zemin, 3 bin 500 metrekare taş ve mozaik taş kaplama yapılacak. Bazı sokaklar da düzenlenerek, taş kaplanacak. Meydanda büfelerin yerini yenileri alacak, yeşil alan ve çiçeklendirmenin yanı sıra oturma grupları ve ışıklandırma sistemleri kurulacak.

        Belediye Başkanı Halil Kocaer, yaptığı açıklamada, Kaş meydanı düzenleme işine 4 milyon 800 bin lira keşif bedeli ile ödenek ayrıldığını kaydetti.

        Kocaer, "Düzenleme ile ilgili şu anda imar çalışmaları devam ediyor, en kısa zamanda tamamlanacak. Çalışma bittiğinde bu alan güzel, modern bir görünüme sahip olacak." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler