Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Aladağ ilçesindeki özel öğrenci yurdunda çıkan yangında hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

        Kaynak ile Bakanlar Soylu, Kaya ve Yılmaz, yangında yaralanan ve kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralı öğrencilerle ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Daha sonra Kaynak ve beraberindeki bakanlar, yangında hayatını kaybeden Zeliha Avcı ve Bahtınur Baş'ın ailelerini Sarıçam ilçesinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.

        Basına kapalı gerçekleşen ziyarette, Başbakan Binali Yıldırım'ın yangında hayatını kaybeden Zeliha Avcı'nın babası Mustafa Avcı ve Bahtınur Baş'ın babası Mehmet Ali Baş'la telefonla görüşerek başsağlığı dilediği bildirildi.

        Adana'nın Aladağ ilçesinde dün akşam saatlerinde özel öğrenci yurdunda çıkan yangında 12 kişi yaşamını yitirmiş, 22 kişi yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler