Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupası C Grubu'ndaki dördüncü maçında Rusya'nın Dynamo Novosibirsk takımıyla karşılaşacak Canik Belediyespor, grup maçlarındaki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

        Kulüp başkanı Ercan Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk kez Avrupa kupalarına katıldıklarını, grup maçlarında oynadıkları 3 maçı da kaybettiğini hatırlattı.

        Gruptaki dördüncü maçta Rus takımı Dynamo Novosibirsk ile sahalarında karşılaşacaklarını bildiren Bayrak, "Deplasmanda Novosibirsk'e kaybetmiştik. Rus takımı grubun en tecrübeli ekiplerinden biri. Biz de iyi bir takım oluşturduk ama şansız bir dönemden geçiyoruz. Geçen hafta ligde ilk galibiyetimiz alarak bu şansızlığımızı yendiğimizi düşünüyorum. İlk defa katıldığımız Avrupa kupalarında gruplarda da ilk galibiyetimizi alarak yolumuza devam etmek istiyoruz." ifadesini kullandı.

        Bayrak, taraftara da çağrıda bulunarak, zorlu maçta takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.

        Canik Belediyespor, gruptaki dördüncü maçında Rus ekibi Dynamo Novosibirsk ile yarın saat 18.00'de Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda karşılaşacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler