Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü, geleceğin sporcularını yetiştirmek için Antalya'nın tüm ilçelerinde spor okulu açacağı bildirildi.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatı ile kurulan ve büyük başarı gösteren ASAT Gençlik ve Spor Kulübü, geleceğin sporcularını da yetiştiriyor.

        Futbol, basketbol, masa tenisi, ampute futbol, voleybol, güreş, atletizm, okçuluk, golf, tekerlekli sandalye basketbol, yüzme ve tenis branşlarında açılan kurslarda yüzlerce öğrenci eğitim alıyor. Antalya'nın tüm ilçelerinde açılacak olan kurslar bu yıl yeni branşlarla devam edecek.

        - Tüm çocuklara spor imkanı tanınacak

        ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Genel Koordinatör Necati Yıldırım, bu yıl badminton, tekvando ve karate branşlarında da kurslar açacaklarını söyledi.

        Amaçlarının Gazipaşa'dan Kaş'a kadar tüm Antalya'da çocuklara spor imkanı sağlamak olduğunu belirten Yıldırım, "Basketbol kursları temelleri atılan spor okulları, şu an 850 sporcuya ulaştı. 19 ilçeye yaymayı düşündüğümüz okulların en önemli hedeflerinden biri de arasında Antalya'dan milli takımlara ve üst yapılara oyuncu kazandırmak." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler